Måleritjänster

Vi gör allt inom måleri

Vi är en målarfirma som har hela Göteborgsområdet som arbetsplats. Hos oss hittar ni seriösa, trevliga och duktiga målare som får jobbet gjort. Vi utför arbeten för privatpersoner, företag, komun, föreningar och BRF:er. 

Som professionella målare arbetar vi självklart endast med kvalitetsfärg, i första hand från marknadsledande varumärken kända för sin höga prestanda. Behöver du inspiration och hjälp med att hitta rätt färg och nyans kan vi såklart även stå till tjänst med detta. Tack vare vår långa och gedigna erfarenhet så har vi vana av vad som fungerar och vilka lösningar som kan skapa en härlig helhet.

Vi tar självklart fullt ansvar för att alla måleriarbeten utförs på korrekt sätt, i det ingår att vi använder rätt material och är klara inom avtalad tid. Vi har en målsättning att ha hundra procent nöjda kunder och först när kunden känner sig trygg och är nöjd med utfört arbete är vi klara.

färgburk och penslar

Vi tar ansvar för att arbetet utförs enligt alla krav på hållbarhet och livslängd, och allt vårt utförda arbete täcks av ansvarsförsäkring.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Om reparation och underhåll, samt även om-och tillbyggnad, utförs i eller i nära anslutning till bostad, så ger det dig rätt till ROT-avdrag. Det kan vara din egen bostad, en bostad som du äger men inte bor i själv eller dina föräldrars bostad. Vi gör det enkelt för dig och hjälper dig med allt pappersarbete kring avdraget.

Vi jobbar effektivt

Då vi åtar oss ett uppdrag så planeras det med dig som kund i åtanke. Det innebär att allt ska göras så effektivt och snabbt som möjligt - utan att för den sakens skull fuska eller slarva. Vi genomför alla uppdrag med samma fokus på kvalitet och resultat.

En god planering möjliggör effektiva jobb och effektiva arbeten ger dig som kund mindre åverkan på vardagen. Det är inte så trevligt att leva i ett byggkaos och därför så är effektiva jobb att föredra. Ju bättre vi planerar - desto snabbare kommer ni att kunna börja leva normalt igen.

Vi målar fasader

När man utför en fasadmålning är det extremt viktigt att man väljer rätt färg och att underlaget är i bra skick. Vi går igenom förutsättningarna på plats. Vi tar reda på vilken färg som ska användas, vilket förarbete som är nödvändigt och om det behövs byggnadsställningar och byggliftar. Vi kan även hjälpa dig med färgval om du är osäker.

Vi målar fönster

Vi erbjuder även helhetslösningar när det gäller renovering. Gamla slitna fönster har ofta en skönhet och funktion som är värd att återställa. Fönster i kärnvirke har en mycket bra isolerande effekt. Vår långa erfarenhet gör att vi kan ge dina fönster och snickerier tillbaka sin gamla lyster och sin ursprungliga glans.

Vi kan måleri!