Övriga tjänster

Tapetsering

Tapeten är åter på tapeten och det är glädjande. En tapet skänker en värme och en egen personlighet till ett rum. Det är effektivt sätt att skapa en mer trivsam atmosfär och detta oavsett vilket rum det än må handla om. Att tapetsera kräver emellertid goda förkunskaper och vana. Det tar tid att få det rätt. Här krävs ett gediget förarbete, kunskap om mönsterpassning, rätt verktyg och ett efterarbete i form av tvättning.

En korrekt utförd tapetsering innehåller många mindre moment som samtliga sammanfogas till en enhet och som bildar det slutliga resultatet. Vi är experter på tapetsering och vi kan hjälpa dig att skapa det hem du alltid drömt om. Givetvis bistår vi även med goda råd, inspiration och förslag om du skulle behöva det.

tapetsering och renovering

Renoveringar

Vi erbjuder även helhetslösningar på renovering för privata hem och företagslokaler. Vi utför skyddsarbete, spackling, slipning, tapetsering, design - och målning förstås. Vi ger dig chansen att ägna dig åt dig själv medan våra målare gör jobbet.

Vi har både erfarenhet och kunskap av att måla om gammaldags fönster och stuckaturer. Med bra förarbete, rätt färg och stor noggrannhet når vi bästa resultat.

Med våra metoder kommer du inte att behöva flytta medan vi genomför renovering eller målning i ett specifikt rum.

färgval vid renovering

Kontakta oss nu, så kan vi ta reda på vilka tjänster du är i behov av. Vi erbjuder också en kostnadsfri genomgång och offert. Alla jobb utförda av oss kommer med två års garanti, detta som en extra trygghet för dig som kund. Vi har även ansvarsförsäkring som ytterligare en trygghet för våra kunder.

Inte bara en målarfirma!